Freshtec-ilmanvaihto

Meillä on älykäs ilmanvaihtolaite, joka tuo kotiisi raikkaan ja
luonnollisen ilmanvaihdon.

Painovoimaisen ilmanvaihdon toiminta ennen ja jälkeen Freshtec-remontin:

Painovoimainen ilmanvaihto perustuu ulko- ja sisäilman lämpötilaerojen sekä tuulen aikaan saamaan ilman liikkeeseen. Talvella painovoimainen ilmanvaihto toimii hyvin, koska sisällä on lämpimämpää kuin ulkona. Kesäaikana, kun sisä- ja ulkolämpötiloissa ei ole suurta eroa, ilmanvaihto on usein puutteellista.

Painovoimaisen ilmanvaihdon perusidea on edelleen toimiva. Se kuitenkin edellyttää, että taloon saadaan tuotua korvausilmaventtiilien kautta riittävä määrä puhdasta ilmaa, joka kiertää esteittä talon kaikissa tiloissa. Myös käytetty ilma on saatava poistumaan ulos tehokkaasti niin sanotuista kodin likaisista tiloista. Sisäilman ongelmat syntyvät hyvin yleisesti siitä, että korvaus- ja poistoilmaventtiilit puuttuvat kokonaan tai ne on jostain syystä tukittu. Tällöin kyse ei ole huonosti toimivasta painovoimaisesta ilmanvaihdosta vaan siitä, että ilmanvaihtojärjestelmää ei ole enää lainkaan.

Painovoimaisen ilmanvaihdon tehostaminen on mahdollista lämpöä varastoivalla ilmanvaihtolaitteella. Ilmanvaihdon energiatehokkuutta, ilman liikkumista ja asumismukavuutta voidaan parantaa tällä laitteella, joka puhaltaa ulkoa raitista ilmaa sisään ja ottaa samalla poistoilmasta lämpöä talteen.

Ilmanvaihtokoneet tuovat sisään raitista ilmaa ja poistavat saman verran käytettyä sekä kommunikoivat keskenään, joten ne eivät aiheuta taloon voimakasta alipainetta, joka saattaisi tuoda asuntoon likaista korvausilmaa hatarien rakenteiden läpi.


Palveluihimme kuuluu myös otsonipuhdistus:

– Otsonipuhdistus poistaa tupakan, homeen, kalman ja ummehtuneen hajun.
– Desinfioi ja tappaa haitalliset bakteerit.
– Lemmikkieläinten jättämien hajujen poisto ja allergisoivien hiukkasten tuhoaminen.
– Savunhajunpoisto huoneista, huonekaluista ja tekstiileistä.
– Ei kemikaalijäämiä käsittelyn jälkeen.
– Järjestämme majoituksen otsonipuhdistuksen ajaksi.

Sinun sekä kotisi parhaaksi!